top of page
DSC_0068_8-01.jpeg

Het gezicht achter Beauty by Elmy

Mijn naam is Elmy Leeuwestein, ik ben 27 jaar oud en woon in Sliedrecht.


Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 heb ik  nog een opleiding gevolgd voor allround schoonheidsspecialiste niveau 4 en sportmassage. Verder heb ik ook nog verschillende cursussen gedaan zoals wimperlifting, henna brows en verschillende massage technieken.


Door de jaren heen ben ik werkzaam geweest als onder andere masseuse, hammam medewerker en schoonheidsspecialiste. Begin dit jaar ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en deze gevonden bij Back & Body Care in Hagestein. Hier heb ik ook de mogelijkheid gekregen om een ruimte te huren en mijn eigen salon te starten. Een mooie kans die ik met beide handen heb aangepakt! In november 2020 heb ik Beauty by Elmy in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel en is mijn salon Beauty by Elmy vanaf 4 januari 2021 een feit!

contact: Over ons

Bestel een cadeaubon

Geef een beleving cadeau!

Iemand een beleving cadeau doen is het mooiste wat je kunt geven. Bestel eenvoudig uw cadeaubon via Whatsapp of tijdens je behandeling in de salon.

cadesubon.jpg
contact: Welkom

Bezoekadres

Nijensteinseweg 16a

(tussen nr. 18 en 20 pad in naar achteren)

4124 AV Hagestein

Betreft een privéterrein, bezoekers van Beauty by Elmy mogen hier parkeren. Graag voorbij de salon rijden en links achterin parkeren naast het zwarte hek.

Betalingen

In de salon kunt u betalen middels pin of contant geld.

contact: Producten

Neem contact met mij op!

Stuur een WhatsApp naar: 06-27651967

Beauty by Elmy
Nijensteinseweg 16a
4124 AV Hagestein

Tel: 06 27 65 19 67

Kvk nr.: 80885012

contact: Contact
bottom of page